Peclavus, toonaangevend merk

Ik gebruik en verkoop uitsluitend producten waar ik als professional achter sta. Mijn ervaring van meer dan 10 jaar in zorg en pedicurepraktijk voetzorg Levendaal is hierbij erg waardevol. Het belangrijkste is dat de producten goed werken tegen je voetklacht. Daarom verkoop ik de beste producten van verschillende merken. Toch heb ik een favoriet merk en dat is Peclavus. Veel van de producten zijn daarom te koop in de Voetshop.

Peclavus

Een favoriet merk is het Duitste merk Peclavus.
Waar het kan zijn de Peclavus producten biologisch, natuurlijk, vriendelijk voor milieu en dier (vegan).

Peclavus is een toonaangevend merk in de wereld van voetverzorging, gewijd aan het leveren van hoogwaardige producten voor de gezondheid en het welzijn van de voeten. Met decennia aan ervaring en expertise heeft Peclavus een reputatie opgebouwd als een vertrouwd merk onder professionals in de voetverzorgingsindustrie.

Het merk biedt een uitgebreid assortiment producten, variërend van crèmes en lotions tot speciale behandelingen voor verschillende voetproblemen, zoals eelt, kloven, schimmelinfecties en meer. Elk product is zorgvuldig samengesteld met behulp van natuurlijke ingrediënten en geavanceerde formules om effectieve resultaten te garanderen.

Wat Peclavus onderscheidt, is de focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Het merk streeft ernaar om producten te ontwikkelen die niet alleen effectief zijn, maar ook veilig en milieuvriendelijk. Daarom worden veel van hun producten vervaardigd met biologische ingrediënten en zonder schadelijke toevoegingen.

Bovendien ondersteunt Peclavus een holistische benadering van voetverzorging, waarbij niet alleen wordt gekeken naar de symptomen, maar ook naar de oorzaken van voetproblemen. Het merk biedt educatieve middelen en professionele trainingen om mensen te helpen hun voeten op de juiste manier te verzorgen en gezond te houden.

Kortom, Peclavus staat synoniem voor hoogwaardige, effectieve en duurzame voetverzorgingsproducten, die bijdragen aan het welzijn en de vitaliteit van miljoenen mensen over de hele wereld.

Herken de volgende pictogrammen:


Kwaliteitszegel NATRUE
De meeste producten van Peclavus zijn gecertificeerd met het internationale zegel voor echte natuurlijke en biologische cosmetica NATRUE. Dit zegel wordt wereldwijd alleen toegekend aan producten die voldoen aan de hoogste normen van NATRUE op het gebied van natuurlijkheid en kwaliteit, bijvoorbeeld:

ZONDER
– Synthetische geur- of kleurstoffen
– Ingrediënten uit de aardoliechemie, zoals paraffinen
(synthetische conserveermiddelen) of PEG’s (synthetische emulgatoren)
– Silicone oliën
– Doorstraling van eindproducten of groente ingrediënten
– Genetisch gemodificeerde ingrediënten
– Dierproeven, zelfs buiten de EU
– Schadelijke drijfgassen

MET
– Natuurlijke en biologische ingrediënten
– Natuurlijke essentiële oliën
– Stoffen die kunnen worden teruggevoerd in de natuurlijke cyclus
– Zacht productieproces

VEGAN
Wanneer bij de producten in de shop VEGAN staat, hebben deze geen dierlijke oorsprong. Dit betekent dat ze geen ingrediënten van dieren bevatten, zoals bijenwas, lanoline, collageen en gelatine.

Meer weten?
Kijk op de site van Peclavus of Natrue voor meer informatie of check de keurmerkenwijzer.