Lucia – enthousiast & deskundig

Lucia, eigenaar van voetzorg Levendaal, Pedicure Leiden

“Mijn missie?
Iedereen verzorgde voeten!”

Lucia:

Vijf jaar na mijn studie hbo-verpleegkunde en na enkele jaren werkervaring opgedaan te hebben in verschillende zorgsectoren (waaronder de gehandicaptenzorg, ouderenzorg maar vooral de GGZ) heb ik een carrièreswitch gemaakt. Ik koos ervoor om de brancheopleiding tot pedicure te volgen om verschillende redenen: Tijd voor een andere uitdaging, iets voor mijzelf kunnen starten als ondernemer en ook praktisch als (destijds) kersverse moeder die graag zelf haar werktijden indeelt. Zo startte ik in 2013 mijn eigen pedicurepraktijk voetzorg Levendaal, gevestigd in het centrum van Leiden. Naast de praktijk begon ik ook een kleine (web)winkel, waar ik mijn favoriete voetverzorgingsproducten aanbood als aanvulling op de pedicurebehandelingen in de praktijk, maar ook daarbuiten in de vorm van webwinkel. De tijd vloog voorbij en inmiddels heb ik de goed lopende pedicurepraktijk al meer dan 10 jaar. Een klein ‘uitstapje’ terug naar de zorg in de coronatijd deed mij beseffen hoeveel moois ik heb opgebouwd in de praktijk. Dit bracht mij in 2023 terug bij voetzorg Levendaal.

Mijn inmiddels uitgebreide ervaring en kennis van specifieke voetproblemen stellen me in staat om mijn klanten optimaal te helpen, zowel tijdens behandelingen in de praktijk als online via blogs en het aanbieden van producten in de webshop. Deze combinatie geeft mij niet alleen de mogelijkheid om mensen te adviseren en behandelen met de juiste voetzorg, maar ook om te genieten van de afwisseling tussen de hectiek van de praktijk en de rust, of in ieder geval stilte, van het werken voor de (web)winkel. Denk aan schrijven, de juiste producten selecteren, inkopen, testen, pakketjes verzenden en noem zo maar op.

Het contact met mijn klanten tijdens behandelingen in de praktijk is voor mij een van de meest bevredigende aspecten van het werk. Ik waardeer de vertrouwensband die ik opbouw met vaste klanten, de gezelligheid en de mogelijkheid om hun welzijn te verbeteren door middel van mijn expertise. Daarnaast vind ik het leuk dat ik via mijn webshop een breder publiek bereik dan alleen mijn Leidse klanten en op die manier nòg meer mensen kan helpen met het verbeteren van hun voetzorg.

Voor mij is elke klant uniek en biedt elke voet een nieuwe uitdaging!

Tot snel in de praktijk of online!

Lucia
Kvk-nummer: 63501198

Gediplomeerd lid van
branche-organisatie ProVoet