Voetzorg Levendaal

Lucia

Lucia Huson is sinds februari 2013 met veel plezier werkzaam in haar pedicurepraktijk voetzorg Levendaal aan –de naam zegt het al- het Levendaal in Leiden. Voordat ze het pedicure-vak leerde was ze werkzaam als verpleegkundige in –met name- de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Al jaren eerder, tijdens de HBO-verpleegkunde opleiding, had ze het idee om ‘later ook eens’ het vak van pedicure erbij te gaan leren. De medische en verzorgende aspecten spreken haar aan in dit beroep. Meer en meer is ze gaan beseffen hoe belangrijk onze voeten zijn en wat een verschil goede voetverzorging kan maken! Het verzorgen van de voeten is afwisselend omdat een behandeling soms gericht is op een (pijn)klacht van de voet en soms op algehele verzorging, juist om klachten te voorkomen. Ondanks de overeenkomsten is iedere voet en daarmee iedere behandeling toch anders. Daarbij vindt Lucia de verschillende aspecten van het hebben van een eigen praktijk erg leuk; van de behandelcontacten met klanten tot de administratieve werkzaamheden en de samenwerking met andere ZZP-ers. Je bent van harte welkom!

Lid van brancheorganisatie ProVoet.
Kvk-nummer:
63501198

Voetzorg-Levendaal-Praktijk-IISylvia

Sylvia Maas werkt als pedicure sinds 2015. Naast pedicure werkt ze ook als management-assistente elders. Vanwege de combinatie met haar andere baan is Sylvia flexibel aanwezig bij voetzorg Levendaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lid van brancheorganisatie ProVoet.
Kvk-nummer: 
63497875

 

voetzorg Levendaal Pedicure

06 - 3736 2388
info@voetzorglevendaal.nl
www.voetzorglevendaal.nl

Openingstijden

Maandag       8:30 – 17:00 uur
Dinsdag         8:30 – 17:00 uur
Woensdag     8:30 – 21:15 uur
Donderdag    8:30 – 17:00 uur
Vrijdag           8:30 – 17:00 uur
Zaterdag        9:00 – 17:00 uur
Zondag          Gesloten

Behandelingen alleen op afspraak

Komt de door ons gemaakte afspraak toch niet uit? De afspraak verzetten of annuleren kan altijd. Zorg wel dat je niet korter dan 24 uur van tevoren afbelt, anders zijn we genoodzaakt de gereserveerde tijd alsnog in rekening te brengen.

 
Share This