ProVoet, de professionele pedicure

Branchekwaliteit wordt erg belangrijk gevonden door voetzorg Levendaal. We realiseren ons dat negatieve ervaringen een groot effect hebben op de voetverzorgingsbranche in zijn geheel. Dat vinden we zonde. Daarom nemen we maatregelen om de kwaliteit van het ambacht pedicure te bevorderen. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de diploma’s, het lidmaatschap van ProVoet en de mogelijkheid naar de Geschillencommissie te gaan.

Provoet Voetzorg Levendaal Pedicure LeidenDe pedicures die behandelingen uitvoeren bij voetzorg Levendaal zijn lid van ProVoet. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en die behartigt de belangen van ruim 13.000 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.

 

De Geschillencommissie

Geschillencommissie ProVoetIndien u als consument onverhoopt niet tevreden bent over een behandeling aan uw voeten, of over de manier waarop u bent geholpen, dan is de eerste stap natuurlijk om dit direct te bespreken met uw pedicure en/of de eigenaresse van voetzorg Levendaal. Zij zal uw klacht serieus nemen en proberen het op te lossen.

Als u er niet samen uit komt, dan is het goed om te weten dat uw pedicure is aangesloten bij de Geschillencommissie. Hiermee biedt zij u als klant een eerlijke en eenvoudige procedure, met een uitkomst die bindend is voor beide partijen.

voetzorg Levendaal Webshop

06 - 3736 2388
info@voetzorglevendaal.nl
www.voetzorglevendaal.nl

Openingstijden

Gesloten voor pedicurebehandelingen.
Webshop is altijd open 🙂

Vragen over producten?

Bij vragen over producten uit onze webshop zijn wij altijd per mail te benaderen.

 
Share This