ProVoet, de professionele pedicure

Branchekwaliteit wordt erg belangrijk gevonden door voetzorg Levendaal. We realiseren ons dat negatieve ervaringen een groot effect hebben op de voetverzorgingsbranche in zijn geheel. Dat vinden we zonde. Daarom nemen we maatregelen om de kwaliteit van het ambacht pedicure te bevorderen. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de diploma’s, het lidmaatschap van ProVoet en de mogelijkheid naar de Geschillencommissie te gaan.

Provoet Voetzorg Levendaal Pedicure LeidenDe pedicures die behandelingen uitvoeren bij voetzorg Levendaal zijn lid van ProVoet. ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en die behartigt de belangen van ruim 13.000 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.

 

De Geschillencommissie

Geschillencommissie ProVoetIndien u als consument onverhoopt niet tevreden bent over een behandeling aan uw voeten, of over de manier waarop u bent geholpen, dan is de eerste stap natuurlijk om dit direct te bespreken met uw pedicure en/of de eigenaresse van voetzorg Levendaal. Zij zal uw klacht serieus nemen en proberen het op te lossen.

Als u er niet samen uit komt, dan is het goed om te weten dat uw pedicure is aangesloten bij de Geschillencommissie. Hiermee biedt zij u als klant een eerlijke en eenvoudige procedure, met een uitkomst die bindend is voor beide partijen.

voetzorg Levendaal Pedicure

Levendaal 157
2311 JJ LEIDEN
06 - 3736 2388
info@voetzorglevendaal.nl
www.voetzorglevendaal.nl

Openingstijden

Maandag       8:30 – 17:00 uur
Dinsdag         8:30 – 17:00 uur
Woensdag     8:30 – 21:15 uur
Donderdag    8:30 – 17:00 uur
Vrijdag           8:30 – 17:00 uur
Zaterdag        9:00 – 17:00 uur
Zondag          Gesloten

Behandelingen alleen op afspraak

Komt de door ons gemaakte afspraak toch niet uit? De afspraak verzetten of annuleren kan altijd. Zorg wel dat je niet korter dan 24 uur van tevoren afbelt, anders zijn we genoodzaakt de gereserveerde tijd alsnog in rekening te brengen.

Voetzorg Levendaal

 
Share This