Nieuws 

Belangrijke update

Wat is het lang geleden dat ik (Lucia) iets van me heb laten horen! Tijd om klanten, volgers en bezoekers van mijn site te informeren.
Ik had in allerlei opzichten een raar jaar, dat ik -als ik terugkijk- ook best wispelturig zou kunnen noemen. Ik was zoekende naar wat ik verder wil, zowel qua werk als privé. Die zoektocht zorgde voor andere keuzes waaronder onregelmatiger en minder werken in mijn praktijk.
Wat me spijt is dat ik slecht gecommuniceerd heb met mijn klanten. Ik heb vaak niet of laat gereageerd op appjes en mails. Normaliter niets voor mij waardoor ik dit nu extra vervelend vind. Vooral naar klanten met wie ik jarenlang goed contact heb gehad vind ik dit niet netjes. Voor een deel te verklaren doordat ik zelf niet wist wanneer een afspraak weer zou lukken en door het regelmatig switchen van mijn eigen plannen, ook het niet echt afscheid willen nemen zit hier achter. Maar toch …sorry voor de slechte communicatie.
Inmiddels heb ik de praktijk op het Levendaal gesloten en leeggeruimd. De prachtige ruimte staat te huur! https://www.barnhoornbedrijfsmakelaardij.nl/…/bedri…/…
 
Ik werk in de verpleeghuiszorg als verzorgende en ben bezig mij te laten herregistreren voor de Wet BIG om weer als verpleegkundige te werken.
Omdat ik het pedicurewerk niet helemaal op wilde geven heb ik in huis een kamer ingericht met alle nodige spullen. Plan was om minimaal 1 dag per week te blijven pedicuren. Vooralsnog is daar door drukte nauwelijks van gekomen…het plan is er nog steeds en stap voor stap pak ik dit thuis op maar mijn boodschap is toch: wacht niet op mij, zoek voor de continuïteit een andere pedicure https://www.provoet.nl/professionals
…maar wie weet zien we elkaar in de toekomst.
 
Sylvia stopte een aantal maanden geleden als pedicure en werkt meer uren als secretaresse. Van de meeste klanten heeft ze afscheid kunnen nemen en de anderen doet ze hierbij de groeten!
 
Ik blijf voetverzorgingsproducten online verkopen in de webshop (wordt binnenkort helemaal vernieuwd) dus je hoeft je favoriete producten niet te missen. https://voetzorglevendaal.nl/verantwoord-winkelen/
 
Lieve groeten, Lucia
Kan een afbeelding zijn van buitenshuis en steenmuur

voetzorg Levendaal Webshop

06 - 3736 2388
info@voetzorglevendaal.nl
www.voetzorglevendaal.nl

Openingstijden

Gesloten voor pedicurebehandelingen.
Webshop is altijd open 🙂

Vragen over producten?

Bij vragen over producten uit onze webshop zijn wij altijd per mail te benaderen.

 
Share This